personal training Zaandam

Ben je op zoek naar personal training Zaandam omdat je wilt gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen en een betere versie van jezelf? Dan ben je bij StoneheartFitness aan het juiste adres. 

Kleine stappen is de key om gemotiveerd te blijven 

De meeste mensen sluiten een abonnement af en nadat zij een paar weken hebben gesproken zijn ze niet meer gemotiveerd en haken ze af. Bij StoneheartFitness ben je aan het juiste adres voor personal training Zaandam omdat je door de personal trainer zal worden begeleid om gemotiveerd te blijven. Er worden namelijk kleine doelstellingen gezet waardoor je gemotiveerd blijft en door zult zetten met de trainingen. De personal trainer heeft erg veel ervaring en kennis waardoor hij elke sporter ongeacht het niveau of doelstelling kan bieden. De personal trainers is tevens ook geen gediplomeerd fysio-mensendieck therapeut. Zo zul je tijdens de intensieve trainingen altijd in de juiste houding zitten waardoor blessures voorkomen zullen worden. 

personal training Zaandam

Een op maat gemaakt voedingsschema

Voor het creëren van een gezondere levensstijl en voor het behalen van de gewenste doelstellingen zal je jouw voedingspatroon aan moeten passen. Voordat je zult gaan sporten zal daarom ook een intake gesprek plaatsvinden waarin jouw persoonlijke doelstellingen en huidige voedingspatroon worden besproken. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen dat is gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt om te consumeren zodat je op een verantwoordelijke en lekkere manier zult gaan werken aan jouw doelstellingen. Neem voor meer informatie over personal training Zaandam en over de personal trainers eens een kijkje op de website van StoneheartFitness.