personal training Amsterdam

Wil je graag afvallen, meer spiermassa opbouwen of wil je simpelweg een gezondere levensstijl creëren? Dan ben je voor personal training Amsterdam bij Delda aan het juiste adres.  

personal training Amsterdam

Waarom kiezen voor Delta

Voor personal training Amsterdam ben je bij Delda aan het juiste adres omdat de personal trainers van deze sportschool al meer dan 10- jaar aantoongevend ervaring hebben in het geven van personal training. In de loop van deze jaren hebben zij al erg veel mensen mogen helpen met het behang aan hun persoonlijke doelstellingen. De personal trainers zijn zo opgeleid dat zij elke sporter ongeacht het niveau kunnen begeleiden om sterker, fitter en energieker te worden. Je zult tijdens de training worden gepushed om alles uit jezelf te halen wat voor de beginnende sporter erg pittig kan zijn. Ook zal de focus geheel op jou liggen waardoor je niet afgeleid wordt en je de oefeningen in de juiste houding uit zal voeren om blessures te voorkomen. 


Een op maat gemaakt voedingsschema 

Naast het volgen van intensieve personal training Amsterdam is het consumeren van de juiste voeding ook van essentieel belang. Tijdens het intakegesprek zal er daarom niet alleen over jouw persoonlijk doelen worden gesproken maar ook over jouw voedingspatroon. Na het intakegesprek zal de personal trainer een voedingsschema opstellen die is gebaseerd op de voeding is jij lekker vindt om te consumeren. Voor het behalen van jouw persoonlijk doelstellingen op het gebied  van fitness en voor het creëren van een gezondere levensstijl ben je bij Delda absoluut aan het juiste adres.