Logo All About You

Ben je op zoek aan een personal trainer Den Haag omdat je hetzelfde cirkeltje waar je al maanden of zelfs al jaren in vastzit wilt doorberekenen? Dan ben je bij de sportschool All About You aan het juiste adres. 

personal trainer Den Haag

De voordelen van All about You 

Je bent voor een personal trainer Den Haag bij All About You aan het juiste adres omdat de personal trainers van deze sportschool allemaal zeer ervaren zijn en erg veel kennis hebben op het gebied van personal training, het menselijk lichaam en voeding. Dit sportcentrum is gelegen in het centrum van Den haag en is erg gastvrij. De focus van deze sportschool ligt op het terugbrengen van de leden en hecht zeer veel waarde aan de persoonlijke aandacht en begeleiding. Elke sporter is bij dit sportcentrum welkom ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden en welke persoonlijke doelstellingen zij voor ogen hebben. Bij dit sportcentrum kun je op een effectieve wijze sporten en bewegen en is hangt een zeer ontspannen en gemoedelijke sfeer in de fitnesszaal. 

Het intakegesprek met de personal trainer

Voordat de personal training van start gaat zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden met een personal trainer van All About You. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen en voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl. De personal trainer zal daarom ook een voedingsschema op maat opstellen waardoor jij op een verantwoordelijke manier kunt gaan beginnen met sporten.