cropped-logo-paint-tai

Ben je op zoek naar een goede personal trainer Amsterdam-West? Dan ben je bij Bootcamp het aan het juiste adres. De personal trainers van deze sportschool hebben namelijk zeer veel kennis en ervaring op het gebied van het menselijk lichaam, voeding en persoonlijke begeleiding. 

De personal training bij Bootcamp Tai

Heb je besloten om de knoop door te hakken en te gaan werken aan een verbeterde versie van jezelf? Dan ben je voor een personal trainer Amsterdam-West bij bootcamp tai absoluut aan het juiste adres. De personal trainer van deze sportschool hebben aannemelijk zeer veel ervaring waardoor zij elke sporter ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden kunnen begeleiden en helpen. Bij deze sportschool worden er twee verschillende programma’s aangeboden. Bij het ene programma zul je 1x in de week voor 6 weken lang gaan sporten om in shape te komen. Bij het andere programma zul je 3 maanden lang 4 keer per week gaan sporten om een andere versie van jezelf te creëren.

personal trainer Amsterdam-West

Een intakegesprek met de personal trainer 

Als de informatie die op de website van Bootcamp Tai te vinden is jouw aanspreekt zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden waarin jouw persoonlijke doelstellingen en huidige voedingspatroon in worden bespreken. Na dit gesprek zal de personal trainer een op maat gemaakt voedingsschema opstellen omdat het consumeren van de juiste voeding van essentieel belang is voor het creëren van een gezondere levensstijl. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.