personal trainer Amsterdam

Wil jij graag afvallen of je weerstand verhogen? Met een personal trainer Amsterdam behaal je snelle en blijvende resultaat met het hoogste level van personal training. Personal coaching biedt een verdiepende en vernieuwde aanpak om effectief en toch betaalbaar te sporten. De personal training van Iboya zijn uniek en worden nergens anders in Amsterdam of omgeving toegepast. Alvast de eerste stappen nemen? Er is ook een kennismakingspakket beschikbaar. Deze kennismaking is overigens ook via Zoom en/of Skype mogelijk.

personal trainer Amsterdam

Meest complete lifestyle programma

Leer bij personal trainer Amsterdam slim eten, je weerstand te verhogen. Zo val je maximaal af terwijl je af en toe toch nog stiekem jouw favoriete snack kunt nuttigen. Optimaliseer stap voor stap jouw voedingspatroon en leefstijl door middel van gemakkelijke tools. Werk daarnaast samen met jouw personal trainer aan jouw mentale rust om zo de beste versie van jezelf te kunnen worden. De passie van Iboya Training is het leren van specifieke technieken en trainingen om je te helpen met een functioneel, fit, sterk en pijnloos lichaam. Krijg advies bij het afstemmen van oefeningen en jouw techniek om binnen slechts weken je doelstelling te bereiken. Pijnklachten zijn een onderwerp van gisteren!

Een personal trainer Amsterdam maakt je functioneel sterker waardoor er minder kans is op blessures in de toekomst. Een gezond en functioneel lichaam draagt naast een afgetrainde lichaamsvorm bij aan een beter zelfbeeld. Dat speelt uiteindelijk ook door in de mentale gesteldheid wanneer het gecombineerd wordt met een gezonde voeding(-patronen) en leefstijl. Zo creëer jij een flexibele en weerbare geest.