Sport

Wil jij naar de sportschool in Deventer. Dan hoef je niet verder te zoeken. Ga naar Fit For Life Sports, hier bieden ze verschillende soorten sport klassen waar je bij al deze klassen goed aan jezelf kan werken of even iets anders wil doen dan thuis zitten niks doen. Bij Fit For Life Sports de sportschool in Deventer zoeken ze nu mensen die fitter en slanker willen worden voor de zomer. Dit is voor een 8-weekse crossgym zomerchallenge, met deze zomerchallenge behaal je jouw doelen voor de zomer. Ook bevat het een begin- en eindmeting zodat je kan zien wat je hebt bereikt. Je kan je nu nog aanmelden via de website! 

Dé sportschool in Deventer

Sporten

Fit For Life Sports is dé sportschool in Deventer. Je kan hier een gratis proefles aanvragen om te kijken of je hier een standaard abonnement af wil sluiten. Het is bij  Fit For Life Sports dé sportschool in Deventer een ideale omgeving om te werken aan een energiek en krachtig lichaam. Dit doen ze door middel van drie verschillende geweldige producten, HIIT30, crossgym en cross-boxing. Op de website van  Fit For Life Sports kan je informatie vinden over de abonnementen, over de sportschool en over de verschillende soorten klassen die ze bieden. 

Mijn ervaring bij de sportschool in Deventer van  Fit For Life Sports

Gezond

Een tijdje geleden vond ik het tijd om eens op zoek te gaan naar een sportschool waar ik mezelf kon verbeteren. Ik ging zoeken naar een sportschool in Deventer, want dat is voor mij een mooie afstand om te reizen. Bij ons in het dorp hebben we namelijk geen sportschool. Ik kwam uit bij  Fit For Life Sports hier heb ik gelijk een proefles aangevraagd en kon ik dezelfde week nog terecht. Nu sport in hier al 3 maanden en ben ik nog altijd blij met de sportschool in Deventer.