Woon je in de omgeving van Zeeland en wil je er graag een keer gaan kitesurfen, of wil je juist op pad gaan naar Zeeland om te leren kitesurfen? Dan is dat zeker mogelijk met de kitesurfschool Zeeland van kiteboardschool.nl De kitesurfschool Zeeland is gelegen op een fantastische locatie met niet al te diep water. De locatie bevindt zich in Zeeland en is daarnaast ook dicht bij de grens van België. Doordat de locatie midden in de natuur ligt kun jij echt optimaal genieten van het kitesurfen en van de mooie omgeving en optimaal plezier hebben van het kite surfen zelf. Daarnaast is de locatie op een goede landinwaartse plek wat betekent dat je bij deze kitesurfschool Zeeland onder echt ideale condities kunt leren kite surfen. Zo zijn hier de golven nooit te hoog en ook is het water spiegel glad waardoor deze locatie ook goed is geschikt voor beginners.

De Oesterdam

Deze kitesurfschool Zeeland bevindt zich dus in de omgeving van Oesterdam wat dus een van de beste locaties in Nederland is om te kite surfen. Daarnaast zijn er fantastische voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Kies er bijvoorbeeld voor om onder een lekkere warme douchte te gaan staan na afloop van het kite boarden, maar ook zijn er gratis parkeer plekken waardoor je niet ver meer hoeft te lopen. Dit is echt een mega groot pluspunt van deze kitesurfschool Zeeland. Vaak zijn er locaties waar er maar weinig voorzieningen zijn en je je bijvoorbeeld niet eens kunt omkleden, en je dit dus in de auto moet doen. Op deze locatie zijn ook kleed kamers aanwezig.

Boeken

Wil jij graag van start gaan met je kite surf les? Dan kun je eenvoudig een les boeken via de site van kiteboardschool.nl Zo kun je direct zien welke data allemaal beschikbaar zijn, en ook krijg je direct een overzicht te zien van de locatie, zodat jij exact weet waar je moet zijn.