Mountainbike verhuur

Wanneer je een liefhebber van de natuur bent en mooie fietsroutes kun je niet om sommige natuurgebieden heen. De Utrechtse Heuvelrug is een van deze gebieden, voor de gevorderde en beginnende fietser zijn er meerdere routes die je kunt fietsen. Heb je zelf geen sportieve fiets dan is mountainbike verhuur een eenvoudige oplossing om toch te genieten. De goed onderhouden fietsen zorgen ervoor, dat je de prachtigste routes in de omgeving kunt fietsen. Gezellig met vrienden, of met het hele gezin in het weekend. Glooiende wegen, de bergen op en af maken de route afwisselend en erg leuk om te doen.

Ander landschap

Van het Nederlandse landschap zijn we gewend dat het in de meeste gevallen erg vlak is, maar wanneer je de Utrechtse Heuvelrug bekijkt merk je dat dit niet overal het geval is. Om daar lekker te kunnen fietsen moet je wel een geschikte fiets hebben, voldoende versnellingen en een comfortabel model. Beschik je er zelf niet over is dit ook geen probleem, met mountainbike verhuur huur je eenvoudig een goede fiets. Hoe lang je de fiets huurt is aan jezelf, dit kun je voor een dag doen maar een week is ook goed mogelijk. 

Mountainbike verhuur

Van hoog tot laag op de fiets

Fietsen is heerlijk als je er ook een beetje moeite voor moet doen, op de Utrechtse Heuvelrug kun je heerlijk je gang gaan. Van bospaden, zandpaden tot paden waarbij je moet klimmen om vervolgens weer naar beneden te gaan. Mountainbike verhuur is een eenvoudige manier om aan de fiets te komen die je daarvoor nodig hebt, voordeel ervan is tevens dat je altijd een fiets hebt die goed onderhouden is. Vind je toch een mankement dan krijg je eenvoudig een andere fiets mee. Het vignet wat je nodig hebt om op deze paden te mogen fietsen, heeft het verhuurbedrijf al voor je geregeld.