Logo 30PT

U wilt graag een personal trainer vinden die u een goede personal training Arnhem kan geven? Dan is 30PT Peer Pulles degene voor u. Zo heeft dit bedrijf al vele jaren ervaring in het geven van personal trainingen en daarom weten ze goed hoe ze trainingen op iedereen moeten aanpassen. Daarom maakt het niet uit of u jong, oud, fit, niet fit, dik of dun bent, u kunt altijd bij 30PT Peer Pulles. U kunt ook nog eens terecht bij 30PT Peer Pulles als u weinig tijd heeft. Dat komt omdat 30PT Peer Pulles gebruik maakt van een EMS systeem die het sporten veel intensiever maakt, en er voor zorgt dat u in 30 minuten trainen hetzelfde resultaat behaalt als 3 uur in de sportschool zitten.

Social media afbeelding 30pt niet fit

Mijn ervaring met 30PT Peer Pulles

Mijn ervaring met 30PT Peer Pulles is zeer positief. Zo heb ik altijd al een personal trainer gevolgd alleen heb ik door een nieuwe baan daar nog weinig tijd voor. Omdat ik daar dus mee gestopt ben is mijn fitheid in een dal gevallen. Dit wou ik graag dus weer oppakken en dat heb ik gedaan door bij 30PT Peer Pulles naar binnen te stappen. Ik zelf heb toen ik rondliep in de stad dit bedrijf al gezien en heb er toen meer over opgezocht. Daarom ben ik meteen naar 30PT Peer Pulles gegaan toen ik mijn nieuwe baan had gekregen, omdat ik wist dat ik hier kon sporten zonder dat ik veel tijd heb. Zo zijn de lessen dan ook daadwerkelijk goed en helpen ze mij en mijn gezondheid echt goed en zie ik al veel resultaat na een paar lessen.